Przede wszystkim praca managera restauracji polega w głównej mierze na odpowiadaniu za całokształt pracy lokalu. Oznacza to, że tuż obok kierowania zespołem - m.in. właściwe zarządzanie finansami i realizację budżetu, nadzorowanie zaopatrzenia w surowce, półprodukty oraz narzędzia, a także dopilnowanie higieny i nienagannego stanu technicznego restauracji. Menedżer musi wiedzieć, co jest priorytetem, musi umieć je wyznaczać, nie tylko dla siebie, lecz także dla pracowników. Taka osoba musi być doskonale zorganizowana, wiedzieć, jak wyznaczać cele i sprawić, by były one realne. Sprawdź też takie oferty jak chociażby praca w gastronomii z zakwaterowaniem, cukiernik praca za granicą, praca za granicą piekarz lub też kelnerka na imprezy okolicznościowe.
Nasza strona internetowa poświęcona jest możliwości wstawiania oraz przeglądania różnego rodzaju ofert pracy, dlatego też jeśli chciałbyś bądź też chciałabyś zostać managerem restauracji, możesz przejrzeć wszystkie dostępne na naszym internetowym portalu ogłoszeniowym propozycje i wybrać tę najlepszą. Dodatkowo warto wiedzieć, że osoby zajmujące tego typu stanowiska są postrzegane jako ludzie sukcesu, nawet jeśli pracują w małych firmach. Osoby profesjonalnie zajmujące się rekrutacjami zwracają uwagę na fakt, iż przyznawanie tytułów managerskich może oznaczać co innego w różnych firmach. Zachęcamy także do sprawdzenia takich pozycji jak praca barista, praca kucharz z zakwaterowaniem, praca zmywak bądź też praca w fast foodzie.
Kędzierzyn-Koźle
Zatrudnię Kierownika Restauracji hotelowej w Kędzierzynie-Koźlu. W swojej pracy połączysz otwartość z doświadczeniem, aby goście w naszej restauracji hotelowej czuli się zaopiekowani i cieszyli się ...
Dodano: 26-03-2024
Kazimierza Wielka
Obowiązki: dbanie o wysoki standard usług i zadowolenie Gości, nadzorowanie pracy kelnerów, prowadzenie rekrutacji i szkoleń dla zespołu, realizacja budżetu, współpraca z działem marketingu w c...
Dodano: 14-02-2024 przez: Neytirii