Opublikowano: 16-01-2024 | Wygaśnie: 06-06-2024
Dodane przez: | Neytirii |
Lokalizacja: | Mazowieckie Radom |
Telefon: | {{ phone }} |
Rodzaj pracy: | Pełny etat |
Typ umowy: | Umowa o pracę |
Typ: | Oferuję |
Oferujemy
pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
samodzielność i wsparcie przełożonego
możliwość rozwoju zawodowego
miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
Obowiązki
nadzór nad prowadzeniem kontraktu
zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami
rekrutacja i zarządzanie personelem
organizacja i kontrola czasu pracy, wstępna obsługa procesów kadrowych
zapewnienie właściwego obiegu dokumentów
bieżący kontakt z klientem i dostawcami
kontrola zamówień, zarządzanie wsadem
odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów
odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego
Oczekujemy
co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii
praktycznej wiedzy z zakresu żywienia zbiorowego (podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)
wykształcenie min. średnie kierunkowe (preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne)
znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO
systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
umiejętności zarządzania czasem pracy (własnej i podwładnych)
umiejętność poszukiwania nowych rozwiązań
umiejętność pracy pod presją
dyspozycyjności
posiadanie prawa jazdy kat. B
Kierownik produkcji - Szef kuchni szpitalnej
Pełny opis stanowiska Oferujemy stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku samodzielność i wsparcie przełożonego możliwość rozwoju zawodow...
Pomoc osobom starszym i niesamodzielnym
Zatrudnimy osoby do świadczenia usług w zakresie pomagania osobom niesamodzielnym, niepełnosprawnym oraz starszym. Wymagania: - kwalifikacje w zakresie: pielęgniarki, ratownika medycznego, opiekun...